Kast

strijkatelier/droogkuis

Uw merk blijft hangen!

39,5% spontaneous brand awareness (1 week na het ontvangen van de Globehanger)
99,5% aided brand awareness (1 week na het ontvangen van de Globehanger)

Groene reclame in de kleerkast

Uw reclame op milieuvriendelijke kleerhangers van Launtree, de Globehangers: een medium voor communicatie op kartonnen kleerhangers met mogelijkheden voor reductiebonnen en sampling.

Uw merk hangt waar u zelf wilt!

De Globehangers van Launtree worden gebruikt door en verdeeld via nationale netwerken van strijkateliers/droogkuiscentra/stomerijen in België, Nederland en Frankrijk: nationale campagnes, regionale campagnes, lokale campagnes (Geo-marketing) zijn mogelijk.

It's hangtime: in-home, home-alone

In-home Home-alone

Blijf hangen bij een koopkrachtige doelgroep

Launtree is selectief op een koopkrachtige doelgroep (25-50 jarigen, hogere sociale klasse, gehuwd of samenwonend). Dit is vaak de doelgroep die weinig tijd heeft (voor TV, lezen, DM, etc.) en dus moeilijk te bereiken is. Het is juist deze doelgroep die omwille van het tijdstekort strijkateliers/stomerijen bezoeken!

Globehangers: milieuvriendelijke kleerhangers

De kartonnen kleerhangers vervangen - tijdens de adverteerperiode - de metalen hangers. De kleerhangers worden geproduceerd uit GERECYCLEERDE materialen en zijn ook 100% RECYCLEERBAAR (i.t.t. metalen kleerhangers die voor afval zorgen). Een positief imago voor uw merk!

recente adverteerders

Adverteerders