Kast

strijkatelier/droogkuis

Strijkatelier / Droogkuis

Behoort u reeds tot de deelnemende partners van Launtree?

Gelieve u dan even op onze website te registreren. Hier kan u uw gegevens nog eens invoeren, zodat wij zeker zijn dat we alle juiste gegevens van u hebben. Ook kunnen wij dan gemakkelijk met elkaar communiceren en eveneens elkaar op de hoogte houden van eventuele veranderingen of nieuws.

Bent u nog geen deelnemende partner van het Launtree project, dan zal u als zaakvoerder van een strijkatelier/droogkuis/stomerij de volgende punten wel herkennen:

Een Groene Gratis oplossing! Launtree heeft voor u een mooie gratis MILIEUVRIENDELIJKE oplossing voor uw huidige kleerhangers.

Het gaat overkartonnen kleerhangers die u volledig GRATIS zullen worden bezorgd. Ze bestaan uit GERECYCLEERD materiaal en zijn eveneens 100% RECYCLEERBAAR.

Ze hebben bovendien minstens dezelfde functionaliteit en kwaliteit als uw huidige kleerhangers. Testen bij uw collega’s bewees hun functionaliteit en gebruiksgemak.

Launtree blijft steeds op zoek naar strijkateliers/droogkuiscentra/stomerijen in België, Nederland en Frankrijk. Aan de deelnemende bedrijven leveren we, op vooraf afgeproken periodes, gratis kartonnen kleerhangers die bedrukt zijn met een communicatie. Deze communicatie bestaat enkel uit boodschappen van algemeen bekende merken, geliefd bij het grote publiek. Meer nog, voordat wij u leveren sturen wij u een voorbeeld van de communicatie.

Uw klanten zullen overigens aangenaam verrast zijn om een product te ontvangen dat het milieu verbetert en dat ze later eveneens kunnen recycleren.

Hoe kan u gratis kleerhangers ontvangen? U kan zich eenvoudig via deze website registreren. U ontvangt dan via email een gebruikersnaam en paswoord, waardoor u uw gegevens op onze website kan invullen. Wij brengen u dan zo spoedig mogelijk op de hoogte van de eerste leveringen. U betaalt uiteraard nooit iets. Het is onze bedoeling om de kleerhangers en de levering altijd gratis te blijven aanbieden.

Foto